Vad är StartUp Box?

StartUp Box är en webbshop med grymma erbjudanden för företagare.

Initiativet till StartUp Box togs av StartUp Media och var till en början en mindre plattform med i huvudsak erbjudanden för företag som var gratis. Nu har idén utvecklats till en fullfjädrad webbshop med en blandning av grymma erbjudanden.

 

Hur fungerar StartUp Box?

StartUp Box fungerar som en mellanhand mellan dig som köpare och leverantören.

– när du gör ett köp genom StartUp Box får du en orderbekräftelse från oss, beroende på varan/tjänsten du köpt får du även ev. information om leverantören, nästa steg att ta, m.m. Du får även ett kvitto/faktura (beroende på det betalsätt du valt) från oss.

– informationen om ditt köp skickas till leverantören och denne har fullt ansvar gentemot dig som köpare från denna stund. Detta innebär att det är leverantören av varan/tjänsten som du kommer att få information ifrån, leverantörens köpvillkor som gäller och även denna du vänder dig till vid problem och/eller frågor.

 

Hur kan ni ha alla dessa rabatter och erbjudanden?

Väl odlade kontakter över tid tillsammans med den superba idén som StartUp Box är gör att vi tillsammans med våra leverantörer kan ha extra bra priser.

 

Varför är det inte rabatt på alla varor och tjänster?

Vissa varor och tjänster har redan ett väldigt bra pris samtidigt som vi inte vill att du ska missa den och därför har vi valt att ha med även varor och tjänster som det inte är rabatt på.

 

Jag har köpt en vara/tjänst och är inte nöjd, vart vänder jag mig?

Det är leverantören av varan/tjänsten som du i första hand ska vända dig till eftersom StartUp Box endast fungerar som en mellanhand mellan dig som köpare och leverantören.

Skulle du inte få tag på leverantören, inte är nöjd med leverantören, är osäker på hur du ska gå tillväga, eller liknande, så är du självklart välkommen att kontakta oss via chatten i shoppen eller via email: infor@startupbox.se

 

Vad blir frakten på mina varor?

Frakten blir noll kronor! Frakten ingår i alla priser i shoppen så det tillkommer inga kostnader.

 

Vilka är köp- och leveransvillkoren?

Köp- och leveransvillkoren är beroende på leverantör då det är dennes villkor som gäller för varje köp.

 

Hur behandlar ni mina personuppgifter?

Vänligen se vår Integritetspolicy.