Om StartUp Box

Syftet med StartUp Box är att hjälpa företagare i uppstarten genom grymma erbjudanden på produkter och tjänster.

StartUpBox är en digital plattform fylld med exklusiva erbjudanden på produkter och tjänster för dig som just har startat företag, funderar på att starta företag eller har en egenanställning.

Varför StartUp Box?

  • Du väljer själv vilka erbjudanden som passar dig
  • Du får en enklare start på ditt företagande


StartUp Media
Står du i begrepp att starta företag? Då är vi kanalen för dig. Förutom inspiration från andra entreprenörer och konkret information samt tips och råd ger StartUp Media dig en chans att utöka ditt nätverk och träffa nya samarbetspartners. Vi ger dig även en skjuts på vägen med gratis tjänster och produkter i samband med företagsstarten.
Detta gör StartUp Media genom tre produkter, tidningen Starta & Driva Företag, entreprenörsminglet StartUp Bar och startpaketet för företagare StartUp Box.

Starta & Driva Företag
Här skriver vi om allt från hur man bygger sitt varumärke, finansierar sitt företag och hur man syns bättre på nätet till försäkringar, bokföring och marknadsföring. Vi låter entreprenörer, såväl nya som mer erfarna dela med sig av sina erfarenheter. Här får du även koll på de senaste nyheterna och trenderna.
Magasinet kommer ut med 10 nr/år med en upplaga på ca 40 000 ex/nr och når alla nystartade bolag i Sverige via direktadresserade utskick och distribueras på NyföretagarCentrums och Almis kontor i hela Sverige. Tidningen finns även på Pressbyrån.

StartUp Bar
StartUp Bar är ett initiativ som tagits av magasinet Starta & Driva Företag. Ideén är att på ett modernt och avslappnat sätt skapa nya kontaktytor för att främja företagande och entreprenörskap.
StartUp Bar är ett öppet forum där alla är välkommen, allt från entreprenörer till små och medelstora företag, eller för dig som bara är nyfiken och funderar på att starta eget. Inbjuden blir du av Starta & Driva Företag via sociala medier, hemsidan startaochdriva.se eller via våra mailutskick och via Nyföretagarcentrum.

StartUp Bar arrangeras i Stockholm, Jönköping, Göteborg, Sundsvall, Östersund, Kalmar och Malmö mellan 17:00-19:00, alla eventen är kostnadsfria.
Mingla och skapa nya kontakter som är bra för ditt företagande.